Rușinică! Actrița Magda Catone și-a surprins fanii cu un gest urât pe stradă

23 octombrie 2017 17:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

E sezonul răcelilor și, uneori, nimic nu e mai de preț decât o batistă la momentul potrivit. Se pare că tocmai asta i-a lipsit actriței Magda Catone zilele trecute, la întâlnirea cu fanii ei, în plină stradă.

Magda Catone (59 de ani) a fost recunoscută  pe stradă de o admiratoare zilele trecute. Actrița a reacționat prompt și a acceptat, cu zâmbetul pe buze, să pozeze împreună cu tânăra. Mai mult, a dat de dovadă de multă răbdare, pentru că fotografia n-a ieșit perfect din prima încercare.

După aceea, Catone a stat puțin de vorbă cu admiratoarea ei și, la un moment dat, și-a șters nasul cu mâna. Degeaba a încercat actrița să mascheze totul, ducând imediat mâna la ochelari și apoi mângâindu-și gâtul. Gestul ei a fost observat de paparazzii Click!

De anul acesta, Magda Catone nu mai este ”doamna Bonux”, după 15 ani în care a fost imaginea celebrului detergent de rufe, actrița concentrându-se asupra proiectelor din teatru. Schimbarea n-a avut însă efecte și în viața ei personală, Magda recunoscând sincer că îi este greu să se îndrăgostească după ce l-a iubit pe regretatul Șerban Ionescu. ”Când s-o mai naște unul ca Șerban Ionescu, poate o să mă îndrăgostesc din nou”, a declarat actrița despre marea iubire a vieții ei.

Şerban Ionescu a murit în noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, măcinat de scleroză amiotrofică, o boală cumplită care, în mai puţin de un an, l-a imobilizat la pat şi i-a răpit darul vorbirii.

Mai multe