S-a bucurat ca un copil. Uite-o pe Andra la Disneyland

21 august 2014 9:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

O călătorie la Disneyland în apropierea zilei sale de naştere a fost tot ce-i trebuia Andrei. Cântăreaţa radiază de fericire la Paris, după ce a ajuns în parcul de distracţii. "Vinovat" pentru buna ei dispoziţie este Cătălin Măruţă, soţul artistei care i-a pregătit o surpriză de proporţii invitând-o într-o scurtă vacanţă.

Andra s-a simţit ca un copil la Disneyland. Cântăreaţa s-a bucurat de cea a găsit în parcul de distracţii şi a postat pe contul ei de socializare câteva imagini. Andra şi Cătălin Măruţă au plecat la Paris, urmând să-şi sărbătoarească peste două zile aniversarea.

La braţul soţului ei, realizatorul tv Cătălin Măruţă, Andra a luat la pas aleile parcului şi a profitat de cele două zile petrecute la Disneyland ca să descopere atracţiile.

"2 zile la Disneyland, m-am simţit ca în poveşti. Cel mai frumos lucru este să rămânem mereu cu sufletul de copil ! Vă pup şi vă iubesc ...Abia aştept să văd ce urmează! Cătălin Măruţă, je t'aime !", a scris artista pe pagina ei oficială de socializare, semn că soţul i-a promis o grămadă de surprize.   

Mai multe