S-a dat Smiley de gol? Cum s-a pozat cu o tânără misterioasă

12 septembrie 2016 17:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când s-a despărțit de Laura Cosoi, în urmă cu patru ani, Smiley nu s-a mai afișat, în mod oficial, cu nicio iubită. S-a speculat de multe ori că ar avea legături sentimentale cu domnișoare mai mult sau mai puțin cunoscute, dar artistul nu a confirmat nimic.

Este una dintre persoanele publice care au preferat să-și țină viața privată cât mai departe de ochii publicului, dar luni, 12 septembrie, Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a lăsat să se vadă un detaliu într-o fotografie publicată pe Facebook. În mașină, pe scaunul din dreapta, se afla o domnișoară pe care a vrut să o țină la secret. Totuși, acesta a reușit să-și pună admiratorii pe jar și a apăsat declanșatorul camerei telefonului chiar când fata de lângă el se întindea după geanta de pe bancheta din spate.

"Nu știu câți te-au văzut pe tine în poză, dar mâna și părul pasagerei din dreapta le-am remarcat cu toții", i-a scris unul dintre fani, aprobat și de alți peste 280 de oameni. Să fie Smiley pregătit să dea vestea unei noi relații?

Mai multe