S-a împăcat Mădălina Ghenea cu iubitul ei? Ce mesaj a transmis

15 septembrie 2017 11:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce toată lumea a dat ca sigură ruptura dintre ea şi Matei Stratan, Mădălina Ghenea a transmis un mesaj celor care sunt interesaţi de viaţa ei personală.

“Cele mai frumoase lucruri, în viaţă, nu sunt… lucruri. Sunt oameni, locuri, amintiri şi fotografii”, a postat modelul  pe Instagram.  Dupcare a revenit cu o altă poză care înfăţişează doi copii, băiat şi fată, ţinându-se de mână, deasupra cărora scrie “pentru totdeauna”.

Singurul aspect pe care a ţinut să-l lămurească în toate aceste speculaţii a fost modul în care are grijă de fiica ei, după ce a fost acuzată, că ar fi plecat în Italia fără ea. "Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanenţă sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi+am dedicat întreaga atenţie şi pricepere în sprijinul creşterii fiicei mele şi nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinătate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casă", a transmis Ghenea. 

Mai multe