S-a stins de dorul fiicei

12 august 2018 21:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

După 20 de zile de stat prin spitale, mama regretatei actriţe Aimée Iacobescu a murit la începutul acestei luni, la vârsta de 95 de ani. Steluţa s-a stins de dorul fiicei sale şi a fost înmormântată lângă ea, în cimitirul Ghencea Militar.

Aimee Iacobescu a murit pe data de 25 martie, la vârsta de 71 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Actriţa a fost îngropată de Doru, fratele ei geamăn stabilit în Franţa de 40 de ani, iar în urmă a lăsat o mamă imobilizată la pat după un accident vascular. Iată că pierderea unicei fiice a fost cea mai mare suferinţă şi, după patru luni de tristeţe şi de doliu, Steluţa s-a stins din viaţă pe data de 4 august.

“Doamna Steluţa a suferit mult. Nu s-a acomodat cu pierderea fiicei sale. Rămăsese singură şi avea grijă de ea o vecină. Fiul dânsei a venit pe 10 iulie în ţară, iar la câteva zile aceasta a făcut o comoţie cerebrală şi a fost dusă la spital de urgenţă. Medicii s-au ocupat de ea, au ţinut-o sub supraveghere,  însă după 20 de zile a murit. Avea 95 de ani”, a declarat pentru Click! vecinul femeii.

Steluţa a fost îngropată pe 7 august şi i-a fost respectată dorinţa, astfel că a fost înmormântată lângă fiica sa, pe care a iubit-o ca pe ochii din cap, şi lângă soţul ei, Constantin Iacobescu, decedat în 1995.

După ce şi-a îngropat sora, Doru s-a ocupat şi de funeraliile mamei sale de la Cimitirul Ghencea Militar.

“Băiatul a venit singur, fără soţie şi fără fiul său. El s-a ocupat de pomană şi va mai sta prin ţară pentru că trebuie să facă succesiunea. I-a rămas moştenire apartamentul de pe Bulevardul Eroilor, însă trebuie să alerge cu tot felul de acte pentru a fi recunoscut ca moştenitor de drept”, a mai spus acelaşi vecin. 

Steluţa Iacobescu a fost profesoară timp de 25 de ani, şi avea o pensie mică, la care a renunţat pentru cea de urmaş după ce soţul ei a murit.

Mai multe