S-a umplut showbiz-ul de bebeluşi celebri

12 iunie 2016 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul 2016 pare a fi anul bebelușilor în showbiz-ul românesc.

Majoritatea vedetelor noastre fie sunt însărcinate, fie tocmai au devenit mămici.

Adela Popescu a născut natural un băieţel de 3 kg

Bucurie mare în familia Adelei Popescu (29 de ani)! Actriţa a născut sâmbătă dimineaţa, iar micuţul a venit pe lume pe cale naturală, fix aşa cum şi-a dorit celebra lui mămică. Mult mai emoţionat decât Adela a fost soţul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), care este în al nouălea cer. “Băieţelul nostru a avut nota 10 la naştere. Sunt amândoi foarte bine. Emoţiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiţi”, a declarat proaspătul tătic. La maternitatea privată din Capitală, acolo unde încă este internată Adela, s-au perindat în cursul zilei de ieri rude şi prieteni, pentru a o felicita pe mămică, dar şi pentru a-l cunoaşte pe noul membru al familiei, care la naştere a cântărit 3,050 kg.

Valentina Pelinel s-a externat ieri în mare secret

A promis că după naştere se va retrage din lumina reflectoarelor şi s-a ţinut de cuvânt. Spre deosebire de alte vedete, care dau interviuri cu bebeluşul în braţe la externare, Valentina Pelinel (35 de ani) a părăsit ieri maternitatea în mare secret. Fotomodelul ne-a confirmat că se află acasă, după patru zile petrecute cu micuţul Milan Cristian într-o clinică privată. Miercurea trecută, ea a născut prin cezariană un băieţel de nota 10, care la naştere a avut 3,450 kg şi 52 de centimetri. Conform unor surse medicale, fiul lui Cristi Borcea a venit pe lume la ora 15.56, iar doctorul a decis să facă operaţie de cezariană pentru ca bebeluşul să fie în deplină siguranţă.

Şi Andreea Tonciu şi-a dus prinţesa acasă

Şi Andreei Tonciu (30 de ani) i s-a îndeplinit visul! ­Bruneta a născut pe 8 iunie, prin cezariană, o fetiţă, pe care o va boteza Rebecca Maria. Bebeluşa a venit pe lume la ora 9.07, a avut 3,200 kg la naştere şi a primit nota 10 din partea medicilor. Copilul va fi creştinat de Anamaria Prodan şi de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, iar cei doi naşi sunt deja topiţi după finuţa lor. Impresara s-a şi pozat la maternitate cu bebeluşa, care sâmbătă a ajuns în pătuţul ei de acasă, căci Andreea Tonciu s-a externat după 3 zile petrecute la maternitate, în grija medicilor. Bruneta nu va avea bonă momentan, căci va fi ajutată de mama ei, Maria.

Mai multe