S-au bălăcărit în direct: "Are un creier cât un cartof!", "Ești o proastă!"

16 decembrie 2014 0:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Tonciu și noua iubită a lui Nicolae Mitea, Gabriela, au făcut circ în platoul emisiunii Wowbiz și s-au jignit ca la ușa cortului.

După ce s-a plimbat cu noul nas pe la toate televiziunile, Andreea Tonciu se află din nou în vizorul public. Noua iubită a lui Nicolae Mitea, Gabriela, a acuzat-o pe aceasta că face sex pe bani, așa că Tonciu a luat foc și a amenințat că și-a contactat avocatul și că o va da în judecată.

“Pe mine mă deranjează că această domnişoară se leagă de numele meu. Eu am vrut să fiu o fată educată şi să nu mă iau de ea. Cred că e fuck friend (prieten cu beneficii, n.r.). Lui Nicolae Mitea îi plac asemenea domnişoare. Când m-a înşelat a fost cu o fată de la masaj”, a povestit bruneta la Kanal D.

“Este o mahalagioaică, nu pot să mă cobor la nivelul ei. Sunt foarte supărată și foarte nervoasă. Eu nu mai am nicio treabă cu Nicolae Mitea de 5 luni. Am avut o discuție cu el săptămâna trecută, la telefon. Mi-a spus că îi este dor de mine și m-a invitat într-un weekend la munte”, a mai spus Andreea Tonciu.

“Are un creier cât un cartof”, a jignit-o Gabriela. “Dacă vin la tine poate îți mut nasul la spate. Eu sunt cu Nicky, suntem foarte fericiți. El nu mai vrea să audă de tine. Încă nu ne-am mutat împreună. Eu am nevoie de timp să mă culc cu un bărbat, eu am nevoie de timp să mă cucerească”, a adăugat ea.

“Taci din gură. Ești cam tupeistă. Fetiță, ieși din platou. Ce cauți la televizor? Ești o proastă și proastă o să rămâi toată viața dacă o să mă jignești. Faci filme XXX, mi-a spus fata de la machiaj. Arăți ca un travestit!”, a replicat Andreea Tonciu.

Mai multe