Să tot fii amantă! Cât de generos a fost Borcea cu femeile pe care le-a iubit

9 ianuarie 2016 22:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

Cristi Borcea este mare crai! Tip pedant, cu dare de mână şi “lipici” la femei, Borcea a reuşit performanţe demne de invidiat! Şi-a înşelat ambele neveste şi pentru că dragostea a fost mare, le-a făcut tuturor amantelor şi copii. 

Prima amantă care i-a făcut un copil a fost avocata Simona Dana Voiculescu. Povestea acestei relaţii este extrem de încâlcită. În 2002, Borcea a cunoscut-o pe Simona, cu care a fost, pentru scurt timp, şi partener de afaceri. Lucrurile au evoluat, aşa că cei doi au început o relaţie, în ciuda faptului că omul de afaceri era căsătorit cu Mihaela, 45 de ani, şi avea un copil. Un an mai târziu, însă, în viaţa lui Cristi a apărut Alina Vidican şi tot în 2003 Mihaela i-a dăruit gemenii. Cu toată dragostea pentru amanta numărul 2, Borcea n-a renunţat însă aşa uşor nici la soţie, nici la prima amantă. Simona i-a dăruit o fetiţă, pe Carolyn Christine, în 2006. În 2007, avocata l-a dat pentru prima oară în judecată pe dinamovist, căruia i-a cerut să-şi recunoască copilul. Surse din anturajul celor doi au povestit pentru Click! de ce femeia a renunţat la proces: “Borcea ar fi semnat la notar un act în care se angaja să-i dea lunar Simonei o sumă pentru întreţinerea fetiţei, le-a cumpărat o casă în zona Alba Iulia din Bucureşti, în valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. În plus, ar fi fost de acord, în faţa notarului, ca după ce va muri el, fetiţa să-i ia numele de familie”.

Scandalul a reizbucnit, culmea, când omul de afaceri se pregătea să se căsătorească cu Alina Vidican, amanta numărul doi. La vremea respectivă, Borcea a negat totul, însă apropiaţii spun că avocata era nemulţumită că nu primea destui bani. Procesul nu a mai putut fi evitat. Avocata a deschis procesul, deşi Cristi Borcea intrase deja la puşcărie. S-a stabilit că, într-adevăr, Carolyn este fiica lui şi că va primi lunar o pensie alimentară de 1.500 de euro.

Toate acestea nu prea i-au picat bine Alinei Vidican (29 de ani), care între timp devenise doamna Borcea cu acte în regulă. Dar şi frumoasa timişoreancă beneficiase de avantajele pe care i le-a adus statutul de amantă. Iniţial fotomodel, Alina a ajuns să conducă un hotel din Timişoara, să aibă şofer, haine şi accesorii de lux şi vacanţe exotice de când l-a cunoscut pe omul de afaceri. Dragostea a fost puternică de ambele părţi: ea l-a aşteptat 8 ani să divorţeze, dar până la urmă Cristi a făcut pasul. Au devenit o familie şi au doi copii.

Deşi a decis să divorţeze de Mihaela Borcea, cu care are trei copii, omul de afaceri nu a uitat să-i răsfeţe financiar. Apropiaţii cuplului spun că  discreţia Mihaelei de la divorţ se datorează unor sume frumoase în cont, plus pensii alimentare generoase şi bani pentru studiile copiilor. În plus, i-a lăsat multe afaceri bănoase pe mână: salonul de înfrumuseţare, un ştrand în Bucureşti şi un hotel la mare. Discretă şi cunoscându-şi interesul, Mihaela nu l-a vorbit niciodată de rău pe fostul soţ, ba chiar s-a împrietenit cu fosta rivală, Alina.

Acum, în schemă a apărut şi Valentina Pelinel, 35 de ani. Blondina e de vreo cinci ani în viaţa lui Borcea, dar nimeni n-o suspecta pentru că şi ea era măritată cu un VIP, fostul politician Cristian Boureanu. După divorţul lor, mulţi s-au întrebat de ce manechinul nu-şi reface viaţa. Simplu: pentru că îl vâna intens pe Borcea. Nici gratiile nu i-au despărţit, ba chiar Valentina a reuşit să rămână gravidă. Statutul de amantă oficială şi viitoare mamă i-a adus şi ei multe avantaje.

Borcea i-a închiriat un apartament de lux în nordul Capitalei, pentru că cel din Militari nu mai era de nasul ei, pentru care plăteşte lunar o chirie de 3.000 de euro. Are şofer personal, a primit inel cu diamante de 20.000 de euro, merge în vacanţe de lux şi va naşte în America, la fel ca Alina Borcea. Sună foarte ofertant să fii o femeie plăcută de Borcea, nu? O veritabilă telenovelă, care are toate şansele să fie mai lungă decât “Tânăr şi neliniştit”.

Cifrele amantlâcurilor

- 2 neveste, care i-au dăruit cinci copii 

- 2 amante oficiale, care i-au dăruit doi copii (al doilea e pe drum)

- 1 proces de paternitate şi pentru pensie alimentară

- 22 de ani de căsnicie cu prima soţie, Mihaela Borcea

- după 4 ani de căsnicie cu a doua soţie, Alina, iese la iveală relaţia cu amanta Valentina Pelinel, de pe vremea fostei neveste

- 1 divorţ ”colateral” (Cristi Boureanu a divorţat de Pelinel când şi-a dat seama că e înşelat).

Mai multe