Sacrificiul lui Romică Țociu a fost răsplătit! A câștigat prima ediție "Te cunosc de undeva!"

9 septembrie 2018 12:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dubut cu dreptul al lui Romică Ţociu la "Te cunosc de undeva". Actorul de comedie a câştigat prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Romica Puceanu a fost personajul pe care Romică Ţociu l-a interpretat la Antena 1 şi pentru care şi-a făcut o schimbare radicală de look.

Sâmbătă, la Antena 1, în prima ediție a celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, într-un decor nou și spectaculos, Connect-R s-a transformat dintr-un sex-simbol în alt sex-simbol, celebrul artist columbian Maluma, iar Alexandra Velniciuc a mizat pe emoție și a imitat-o pe regretata Laura Stoica, de care a legat-o o frumoasă prietenie. Primul travesti al serii i-a revenit lui Alin Gheorghișan, care a trebuit să cânte și să danseze precum Whitney Houston, în timp ce Ana Baniciu și Raluka au readus pe scena show-ului atmosfera disco a anilor ’80, imitându-i pe cei doi componenți ai trupei Ottawan.

Zâmbitorul și pupăciosul Jean de la Craiova a cântat o melodie de petrecere de pe meleaguri grecești, transformat în Ionuț Galani și mare i-a fost mirarea când, la un moment dat, pe scenă, alături de el a apărut Ionuț Galani, în carne și oase. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a fost pentru o seară spectaculoasa Rihanna, și a făcut mari eforturi să cânte, în condițiile în care, cu doar câteva ore înainte de show a rămas fără glas.

Romică Țociu a cântat în travesti precum Romica Puceanu, acompaniat de taraful Silvian Voicu, rol pentru care a acceptat să îşi radă mustaţa, Carmen Rădulescu s-a transformat într-o “păpușă de porțelan”, diva anilor ’30 Doris Day, în timp ce Mihai Trăistariu a fost un neamț simpatic, specialist în zâmbete, pălării și ritmuri de mambo, Lou Bega.

La finalul serii, juriul - Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan si noul jurat, Cristi Iacob - , dar si concurentii de la canapea au decis: cea mai bună transformare a galei a fost cea realizată de Romică Țociu.

Mai multe