Salman Khan a fost eliberat pe cauțiune. Ce sumă a trebuit să plătească celebrul actor

7 aprilie 2018 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Salman Khan a fost condamnat joi dimineață, 5 aprilie, la cinci ani de închisoare din cauza încălcării unor legi referitoare la braconaj, însă celebrul actor a fost eliberat după foarte puțin timp pe cauțiune. Salman Khan a mai fost judecat pentru astfel de încălcări ale legii, și de fiecare dată a reușit să scape basma curată. Cu toate acestea, el nu a trebuit să scoată bani frumoși din buzunar pentru a fi eliberat.

Condamnarea actorului ar fi fost bazată pe o faptă realizată în urmă cu aproape 20 de ani, însă abia acum a fost judecat pentru ea. În timpul unei producții cinematografice, el ar fi fost nevoit să ucidă antilope dintr-o specie mai rară care sunt protejate de lege, iar acest lucru a condus la acuzații de încălcare a legii chiar și după două decenii. 

Alături de el, ar mai fi fost condamnați de aceeași faptă și alți colegi de-ai starului indian, însă nu au fost găsiți vinovați.

Slaman Khan a fost eliberat pe cauțiune, conform AFP, și a fost nevoit să plătească 50 de mii de rupii, adică în jur de 3000 de lei românești. 

Actorul pare să aibă parte de mai multe conflicte cu legea. Nu a fost pentru prima dată când a fost acuzat de braconaj. În urmă cu câțiva ani, el ar fi ucis alte câteva animale protejate de lege și ar fi părăsit locul faptei. În cele din urmă, actorul a fost achitat pentru aceste acțiuni, însă în 2015, Salman Khan a gafat din nou. El a lovit un om al străzii și a fugit și atunci de la locul faptei, refuzând să suporte consecinșele legale. 

Mai multe