Sanda Ladoși a slăbit mai bine de 10 kg în două luni. Cum a reușit

27 aprilie 2017 15:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sanda Ladoși (47 de ani) a avut de furcă ani întregi cu kilogramele. Acum 10 ani a născut pentru prima dată, dar greutatea în plus nu a rămas lipită de ea, așa cum s-a întâmplat în cazul celui de-al doilea copil, venit în viața ei acum opt ani.

Și evenimentele nefericite din viața ei și-au pus amprenta asupra siluetei. Stresul din timpul în care soțul ei, Ștefan Tache (63 de ani), a fost închis sub acuzația de evaziune fiscală, în 2013, nu i-a fost deloc un aliat în lupta cu kilogramele. 

Cu toate acestea, soarele a răsărit pe strada ei și cântăreața a găsit motivația de a slăbi. În timp record chiar. În două luni, Sanda a dat jos 10 kilograme și jumătate și a povestit la Antena Stars cum a reușit.

"N-a fost planificat, s-a întâmplat și am profitat de situație. M-am apucat de sport ca să susțin, căci slăbitul acesta brusc nu este sănătos fără mișcare. Deocamdată alerg, fac genuflexiuni, abdomene, mai apoi o să merg și la sală. Eu în asta cred: în mișcare, în alimentație corectă și câte un masaj din când în când. Nu mănânc dulciuri, pâine, doar o felie pe zi. După ora 18 nu mai mănânc. Rezist foarte bine. La început e complicat: primele două săptămâni sunt mai grele. Dacă reușesc să ajung la cele șase luni în care fiecare celulă din corp se obișnuiește cu asta, e bine. Cred că și stomacul mi s-a micșorat, căci nu îmi mai este foame. După fiecare copil a fost diferit. După băiat, Bogdan (10 ani), am slăbit ușor, dar după Ioana (8 ani), m-am chinuit ani de zile. Cred că totul este mintal", a mărturisit Sanda Ladoși.

Așa arăta în 2014

În 2004 făcea furori la Eurovision

Mai multe