Sanda Nicola a născut. Jurnalista a devenit mamă de fată

23 februarie 2017 16:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sanda Nicola a trăit joi, 23 februarie, una dintre cele mai frumoase zile din viața sa. La 39 de ani, jurnalista de la DIGI24 a devenit mămică, după ce a adus pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă, la Maternitatea Polizu din Capitală.

Drumul Sandei spre a-și ține odorul în brațe nu a fost unul ușor, ci presărat cu momente mai mult decât dificile. A avut grave probleme de sănătate, dar a reușit să învingă cancerul de col uterin. Fetița care a primti numele Agnes este cu adevărat o minune în viața jurnalistei și a soțului ei, Liviu Iolu, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș. Cei doi sunt căsătoriți de opt ani.

În urmă cu mai mulți ani, Sanda Nicola a pierdut un băiețel, la doar trei ore de când îl adusese pe lume. Sarcina cu micuța Agnes a decurs bine și a venit când nici nu se mai aștepta. 

Fericita veste a fost făcută publică de părinți pe conturile lor de socializare. Sanda a scris: "Scriu greu, în direct din ATI, dar am un anunț grozav de important pentru prietenii de acasă, "din județul Hiniedoara, păi din județul Hiniedoara....." Am născut-o pe Agnes de ziua lui Matei Corvin!!! Ce alte dovezi de iubire și loialitate mai doriți?".

Soțul ei a completat bucuria: "A sosit pe lume în această dimineață domnișoara Agnes Iolu când la radio cântau Mike and The Mechanics, motiv pentru care mama ei fredona "Looking back over my shoulder". Mi-a luat câteva ore să confirm oficial, dar așa o fi cu tații, sunt mai aerieni în momente așa de intense Sanda, te iubesc, ai legătura".

Mai multe