Sânii goi ai Danielei Crudu fac mare audienţă la emisiunea lui Capatos

29 iulie 2016 9:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici o seară fără sâni goi la emisiunea lui Dan Capatos. În ultima săptămână, Daniela Crudu a fost în centrul atenţiei după ce de două ori, chipurile din greşeală, i-au evadat sânii din sutien. Micile accidente ale asistentei păcătoase au fost gustate din plin de telespectatorii care au stat în faţa micilor ecrane pentru a fi pe fază în cazul în care bruneta ar mai fi avut ceva de lăsat la vedere.

Dan Capatos să pregăteşte să intre în vacanţă cu emisiunea, dar şi-a propus să termine lider de audienţă. Cum scopul scuză mijlocele, realizatorul tv nu a avut nimic împotrivă ca asitenta lui să-şi arate sânii în toată spendoarea. Şi nu s-a întâmplat doar într-o seară, ci a început să fie ceva obişnuit. Nu mai departe de luni seară, Danielei Crudu îi aluneca accidental breteaua salopetei lăsăndu-i descoperit un sân.

Aceeaşi figură s-a repetat şi joi, la penultima emisiune din acest sezon. Îmbrăcată într-o rochiţă albă, extrem de scurtă, Cruduţa a executat aceleaşi mişcări de dans, care i-au dezvăluit şi de data aceasta sânul. Ipostazele fierbinţi le-a încins imaginaţia telespectatorilor care au rămas în faţa micilor ecrane pe tot parcursul serilor, acest lucru refelecându-se în audienţa pe care emisiunea "Un show păcătos" a înregistrat-o în aceste ultime zile.  

Dan Capatos şi echipa vor reveni pe sticlă la 5 septembrie şi vor deschide noul sezon cu nunta Andreei Tonciu la care sunt aşteptaţi cel puţin 300 de invitaţi.      

Mai multe