Sânii Nicoletei Luciu «au făcut» 2.000 de euro în doar şapte ore

29 noiembrie 2015 21:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este frumoasă şi, chiar dacă nu mai are de mult 20 de ani şi nici nu mai cântă, Nicoleta Luciu (35 de ani) este dorită în continuare pe scenă. Bineînţeles, în calitate de maestru de ceremonii. În weekend, vedeta şi-a lăsat cei patru copii la Miercurea Ciuc cu soţul, Zsolt Csergo, apoi a fugit la Buşteni. Nu pentru vacanţă, ci pentru bani.

Luciu a fost invitată să prezinte un eveniment special. Este vorba  de “Gala Eva Energy 2015”, care s-a desfăşurat într-un loc cu istorie, Palatul Cantacuzino. A început la ora 17.00 şi s-a terminat la miezul nopţii, iar pe parcursul celor şapte ore, bruneta a prezentat mai mulţi artişti, în frunte cu Florin Piersic. Datorită talentului oratoric, dar şi a decolteului superb, Luciu a reuşit ca toţi cei prezenţi să fie numai ochi şi urechi la ea.

Pentru job-ul respectiv, bruneta a plecat acasă cu nici mai mult, nici mai puţin de 2.000 de euro. Iar asta s-a întâmplat datorită managerului la care bruneta s-a întors, şi anume Radu Groza. Din păcate, Nicoleta Luciu este decisă să-şi micşoreze bustul la o clinică privată din Turcia, din cauza durerilor de spate.

Mai multe