Sânziana Buruiană a bătut toate recordurile: "De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

17 aprilie 2021 12:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană (36 de ani) a șocat pe toată lumea atunci când a recunoscut public și-a alăptat fiica cea mare, pe Izabela Zuluf, timp de patru ani și jumătate. Dacă nu apărea în peisaj anul trecut, în octombrie, celalaltă fetiță a cuplului, micuța Antonia, alăptatul la sân ar fi continuat și acum, în cazul Izabelei (5 ani).

Acum aceasta a fost tăiată de la porție din cauza micuței Antonia, dar tot mai scapă câteodată la sân. Cert este că Sânziana s-ar putea înscrie liniștită în Cartea Recordurilor pentru că ea, de cinci ani și jumătate, alăptează non stop. „Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor. Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

Dacă în cazul primei fetițe, Izabela, i s-a părut perfect normal să alăpteze atâta timp cât are lapte și cât micuța își dorește, acum Sânzi și-ar dori să o înțarce pe mezină. „Văd că și mezina îi calcă pe urme Izabelei, e mâncăcioasă, dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Deja am trecut pe mâncare diversificată. Vreau să-mi revin mai repede. Doar nu o să alăptez zece ani!”, a mai spus Sânziana.

S-a mutat în casă nouă la Snagov!

Dacă tot s-a mărit familia cu venirea pe lume a micuței Antonia, Sânziana Buruiană a decis să-și ia familia și să se mute în vila părinților săi de la Snagov, acolo unde fetițele au loc berchet pentru joacă. „Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa. Plus că avem și filmările pentru show-ul <Mămici de pitici cu lipici> și ne trebuie loc mai mult”, a declarat Sânziana, pentru Click!

Citește și:

Sânziana Buruiană e gravidă în 5 luni, dar încă își alăptează fetița de 4 ani și jumătate

Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fetița, chiar dacă a făcut patru ani. Vreau în Cartea Recordurilor»

Mai multe