Sânziana Buruiană a născut. Prima imagine cu bebeluşul

7 ianuarie 2016 11:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

A vrut să nască de Sfântul Ştefan (28 decembrie), dar a ajuns la spital tot în zi de sărbătoare! Sânziana Buruiană şi-a anulat programarea pentru operaţia de cezariană de la finele anului trecut şi a mai aşteptat o sătămână până la momentul naşterii.

Update 12.45 În urmă cu puţin timp, Sânziana a adus pe lume prin cezariană primul copil al cuplului. Este vorba despre o fetiţă, care a primit nota zece din partea medicilor. Bebeluşul a cântărit 3 kilograme la naştere, iar fetiţa va fi botezată Ştefania Isabela Ioana. 

Fosta asistentă tv a oscilat în ultimele săptămâni între cezariană şi naşterea naturală. S-a programat la 28 decembrie, însă s-a răzgândit de frică să nu rămână cu semne inestetice pe burtică. Astăzi, de Sfântul Ion (7 ianuarie), Sânziana s-a hotărât să meargă la spital. Înainte de a intra în spital, Sânzi i-a făcut şi o surpriză lui Zuluf, dăruindu-i o brăţară, cu mesajul ''Tati, te iubim'', iar pe spate este o imagine cu cei doi.

Părinţii i-au pregătit deja camera în care o vor primi acasă pe micuţă. Blonda i-a cumpărat fetiţei pătuţ şi a decorat dormitorul cu personaje din desene animate. 

Mai multe