Sânziana Buruiană criticată dur pentru că-și alăptează fiica de doi ani. Cum se apără vedeta

19 martie 2018 23:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană a fost în gura presei în urmă cu puțin timp deoarece a declarat că își alăptează fiica care abia împlinise doi ani. Însă Sânzi nu și-a învățat lecția și a declarat de curând că ea continuă să facă același lucru indiferent ce spun alte femei despre ea.

Sânziana Buruiană a declarat că i se pare absolut firesc că își alăptează fiica și nu-i pasă cum este criticată de oameni. Ea consideră că ce face ea este foarte sănătos pentru micuța ei.

"Acum la 2 ani este mai uşor. În primele luni a fost extrem de dificil. Mie mi se pare firesc să alăptez, dacă asta mică încă îmi cere sân. Mi-am spus să nu rup această legătură, cel puţin deocamdată. Este chiar foarte bine că încă fac asta, deoarece aşa nu se îmbolnăveşte fata mea. Mai mult de atât, din laptele matern vine toată imunitatea. Unele mămici consideră ciudat faptul că încă îmi alăptez copilul. Nu înţeleg cum anumite mame renunţă la alăptat încă din primele luni. Nu, nu aş alăpta în public", a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars. 

Mai multe