Sânziana Buruiană, declaraţii emoţionante după nunta cu Zuluf

4 octombrie 2015 14:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au căsătorit sâmbătă (3 octombrie). Ei au spus "Da" la Starea Civilă, iar peste o săptămână, cei doi îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Blonda şi fostbalistul au fost extrem de emoţionaţi la ceremonia care s-a desfăşurat într-un cadru restrâns. Sânziana a recunoscut că se aştepta ca ceremonia să dureze mai mult.

"Amândoi am spus un «Da» hotărât. A fost cum mi-am dorit. Nu ştiam că e atât de rapid. Am avut emoţii. Vrem să ajungem la nunta de aur", a spus Sânziana, conform Antena Stars.

Ea a mai adăugat că Andreea Tonciu, cea care i-a făcut cunoştinţă cu Zuluf, nu a sunat-o. "Nu am păstrat legătura. Am vrut ca totul să fie mai în secret. Nu am invitat pe nimeni la cununie. Pe restul invitaţilor mondeni îi aştept la nuntă", a mai spus blonda. 

Tatăl Sânzienei a fost chiar mai emoţionat decât cei doi miri. "La un astfel de eveniment sunt întotdeauna emoţii. E un băiat care vrea să lupte în viaţă, să îşi facă o carieră. Le doresc să îşi atingă scopurile. Cred că înţelegerea e lucrul cel mai important între ei doi", a declarat bărbatul.

Nicky Mitea le-a făcut cunoştintă

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au o relaţie de doi ani şi, din câte spun ei, sunt suflete pereche. Cei doi s-au cunoscut după ce Sânzy a mers la mai multe meciuri de fotbal cu prietena ei, Andreea Tonciu. Nicky Mitea, iubitul de pe atunci al lui Tonciu, i-a făcut legătura blondei cu Zuluf. Fotbalistul şi-a cerut aleasa în căsătorie aşa cum se cuvine, în genunchi şi cu un buchet mare de flori. Totul s-a întâmplat foarte repede, când cei doi abia bifau câteva luni de relaţie, la o petrecere de Revelion, în Egipt. 

Mai multe