Sânziana Buruiană e gravidă în 5 luni, dar încă își alăptează fetița de 4 ani și jumătate

5 iunie 2020 9:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană, care împlinește 36 ani pe 26 iunie, este însărcinată în cinci luni, tot cu fetiță, și abia așteaptă i se mărească familia. Însă iată că nici noua sarcină nu a putut-o opri să o alăpteze pe Isabela, fiica ei și a lui Nicolae Zuluf, care va împlini 5 anișori anul viitor, în ianuarie.

"Un suflețel mic a vrut să vină la noi când nu ne așteptam. Dacă este băiețel, să poarte numele tatălui meu, Viorel, pe care l-am pierdut anul trecut. Ar fi ideal, mai ales că eu cred că este un suflet trimis de Sus. Dacă este fetiță, mi-aș dori ca unul dintre nume să fie al bunicii mele pe care o chema Ana Olga. Mai ales că se va naște cam de ziua ei, în acea perioadă, în octombrie”, declara Sânziana la Antena Stars. Ea a cam șocat însă, în urmă cu ceva timp, când a recunoscut că își alăptează fiica în vârstă de 5 ani: ”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme”, ne-a spus Sânziana Buruiană.

 Sânziana Buruiană alăptează în continuare și e convinsă că laptele matern o ajută pe Izabela să-și întărească imunitatea, de aceea nu vrea să renunțe, în ruptul capului, la alăptatul la sân, deși fetița este acum o domnișoară în toată regula. “Ea, dintre toți copiii de la grădiniță, nu a răcit niciodată. Am scos-o și acum, iarna, la ziua ei fără ciorapi, în rochiță, fără căciulă și e bine merci. Nu răcește. Are o imunitate de fier. Eu cât o să mai am lapte nu mă las. Vreau să întru în Cartea Recordurilor”, a declarat Sânziana pentru pentru Click.ro.

Citește și:

Cristina Șișcanu, vedetă la BBC după ce a alăptat în public

Cine este soţul Sânzianei Buruiană. Zuluf şi-a cam pus ghetele în cui

Mai multe