Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fetița, chiar dacă a făcut patru ani. Vreau în Cartea Recordurilor»

24 ianuarie 2020 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană (36 de ani) nu se lasă! Blonda a uimit pe toată lumea când la ziua fetiței ei, Izabela, care a împlinit patru anișori, a mărturisit că ea încă o mai alăptează la sân.

Sânziana Buruiană alăptează în continuare și e convinsă că laptele matern o ajută pe Izabela să-și întărească imunitatea, de aceea nu vrea să renunțe, în ruptul capului, la alăptatul la sân, deși fetița este acum o domnișoară în toată regula. “Ea, dintre toți copiii de la grădiniță, nu a răcit niciodată. Am scos-o și acum, iarna, la ziua ei fără ciorapi, în rochiță, fără căciulă și e bine merci. Nu răcește. Are o imunitate de fier. Eu cât o să mai am lapte nu mă las. Vreau să întru în Cartea Recordurilor”, a declarat Sânziana pentru pentru Click.ro. 

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și a devenit mama pentru oară pe 7 ianuarie 2016.

Și alte vedete și-au alăptat copiii până târziu

Diana Bart (38 de ani), prezentatoarea emisiunii Flash Monden, de la Prima TV, continuă să-și alăpteze fetița, pe micuța Mayra, chiar dacă aceasta are aproape trei anișori.

Și jurnalista Cristina Șișcanu a renunțat cu greu la alăptarea la san. Ea și-a alăptat până de curând fetița, pe micuța Petra, care va împlini și ea trei anișori în luna mai. Soția lui Mădălin Ionescu este una dintre susținătoarele alăptatului în public, considerându-l un gest cât se poate de normal.

Citește și:

Cristina Șișcanu, vedetă la BBC după ce a alăptat în public

FOTO EXCLUSIV Cristina Șișcanu își alăptează la piscină fetița de 2 ani și patru luni

Mai multe