Sânziana Buruiană, naştere cu emoţii: "Mi-era extrem de frică"

8 ianuarie 2016 0:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană a născut o fetiţă joi la prânz (7 ianuarie), la o clinică privată din Bucureşti. Proaspăta mămică este în culmea fericirii şi se simte foarte bine după operaţia de cezariană, iar micuţa Isabela Ioana Ştefania îi aduce deja numai bucurii.

Sânziana a mers joi la spital pentru a aduce pe lume primul ei copil, o fetiţă. Micuţa seamănă deja foarte bine cu tatăl ei, Nicolae Zuluf. 

"Nu am avut nimic de ziceai aşa că eram în Paradis. Seamănă cu tine, e identică. E mică, mică şi e cuminte. Am pupat-o de 1000 de ori. A luat nota 9", a declarat Sânziana la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

Blonda a recunoscut că i-a fost frică să nu sângereze şi că s-a simţit puţin rău după anestezie.  Însă s-a liniştit când moaşele i-au spus că fetiţa este bine. Sânziana a mai povestit că micuţa e foarte cuminte, lucru care a impresionat-o, dar şi că e foarte bucuroasă că Isabela seamănă cu tatăl ei. 

"M-a impresionat că a fost destul de cuminte. A plâns atunci după ce s-a născut, apoi s-a liniştit. Operaţia a decurs neaşteptat de bine. Nu am simţit absolut nimic. La început, mi-era extrem de frică. Mi-a fost frică de sângerări, de hemoragie, din cauză că am avut o placentă joasă. De la anestezia aia m-am simţit de parcă pluteam. Mă gândeam să fie ea bine, sănătoasă. În momentul în care au scos-o moaşele şi mi-au spus că e frumoasă, m-am liniştit. A durat totul cam 15-20 de minute. La 5 minute după ce am ieşit din sală, l-am sunat pe Nicolae. Când am văzut-o prima dată, am văzut că are foarte mult păr şi mi-am dat seama că seamănă foarte mult cu soţul meu. Am pupat-o de 5 ori pe fiecare obrăjor, pentru că vreau să aibă gropiţe în obrăjiori. Mi-am dorit o fetiţă brunetă, pentru că soţul meu este brunet. El mi-a spus că a avut foarte mari emoţii când a luat-o în braţe. A spus că ea dormea, iar atunci când a luat-o în braţe ea a deschis ochii şi parcă-l căuta cu privirea. Acum o să aibă trei nume: Isabela Ioana Ştefania. Se spune că e bine să te naşti în zi de sfânt", a mai spus Sânziana.

Mai multe