Sânziana Buruiană riscă să nu mai încapă în rochia de mireasă

20 noiembrie 2014 23:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană (29 de ani) este gata să se facă fată de casă, iar cel care i-a furat inima e fotbalistul Nicolae Zuluf (26 de ani).

Chiar dacă iubitul ei a fost dat afară de la Concordia Chiajna, şi este acum şomer, Sânzi e ocupată cu pregătirile pentru nunta programată anul viitor. Săptămâna trecută, Sânziana şi-a găsit şi naşa, pe Adriana Bahmuţeanu, însă blonda mai are o problemă!

De când nu mai pozează sexy prin reviste şi nici nu mai are voie să mai apară în prezentări de modă, căci Zuluf e foarte gelos, Sânzi a luat proporţii îngrijorătoare. Are cu aproape 10 kilograme mai mult şi sunt şanse ca rochia de prinţesă pe care şi-o doreşte la nuntă să nu o mai  încapă.

Şunculiţele au invadat corpul blondei, ba mai mult, s-a mai trezit şi cu o guşă inestetică.

Tonciu şi-a scos silicoanele şi noul nas la agăţat

La polul opus, Andreea Tonciu (28 de ani) a intrat în reparaţii capitale după despărţirea de alt fotbalist şomer, Nicolae Mitea. Tonciu şi-a operat, recent,  nasul în Turcia şi acum defilează cu el mândră nevoie mare pe la televizor. Mai mult, bruneta este pusă pe cuceriri, căci vrea să-şi găsească un iubit nou. Prin urmare, a trecut la atac pe Facebook, unde a postat o poză în care şi-a arătat dezinvoltă silicoanele.

Mai multe