Săptămâna și hitul pentru Carla's Dreams. Record de vizualizări în 3 ore

18 mai 2016 22:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumoșii mascați de la Carla's Dreams au oferit un suflu nou peisajului muzical din România. Veniți din Republica Moldova, băieții au păstrat misterul nu doar asupra identității lor, ci și a rețetei succesului pe care o folosesc la fiecare hit. Versuri pline de substanță și sensibilitate și o linie melodică "la sentiment", acestea sunt ingredientele piesei "Unde", care are deja tot ce-i trebuie pentru a răsuna peste tot.

Melodia dezvăluie o lume pe care fiecare și-o dorește, unde oamenii sunt fericiți și iubiți, unde nu există supărare, angoasă sau singurătate, un univers pe care fiecare dintre noi și-l creionează și în care evadează pentru a se simți în siguranță, alături de cele mai dragi persoane.

Lansarea melodiei a fost o surpriză pentru toți fanii, mai ales că nimeni nu se aștepta ca atât de curând de la "Acele", băieții să scoată un alt hit. În doar trei ore de la publicarea pe YouTube, "Unde" a strâns peste 125.000 de vizualizări și "amenință" deja numărul strâns de piesa anterioară. "Acele "are în 11 zile de la lansare aproape 8 milioane de vizualizări.

Mai multe