Sărbătoare în familia Mariei Cârneci! Interpreta a devenit bunică

8 iulie 2014 13:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Maria Cârneci trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii ei. Nora ei a născut o fetiţă perfect sănătoasă, făcând-o astfel bunică pe cunoscută interpretă de muzică populară.

Maria Cârneci îşi poate stăpâni cu greu lacrimile atunci când vorbeşte despre nepoţica ei. Cântăreaţa şi-a dorit enorm să-l vadă pe fiul ei tată, iar de când minune s-a produc nu-şi mai încape în piele de fericire.

"Dacă aţi avea un aparat de măsurat fericirea, aş bate orice record al unui om bucuros. Mă simt extraordinar de bine, nu pot să vă descriu în cuvinte sentimentul. În pătuţ stă un bobocel roz, e ceva din mine. Ieri am văzut-o un pic şi m-am topit. Emoţiile astea nu mă vor părăsi niciodată. Pe fetiţă o s-o cheme Rose Marie", a declarat ea la Antena Stars.

În septembrie, urmează un al eveniment important din viata solistei. Fiul ei, Edy, va ajunge la altar la braţul celei care l-a făcut tată, nunta anunţându-se una fastuoasă. Maria Cârneci s-a asigurat că petrecerea va ieşi ca la carte şi a investit enorm în acest evenime.

De asemenea, se pare că şi darul de nuntă va fi unul consistent, dacă e să dăm crezare zvonurilor: un apartament de lux în valoare de 100.000 de euro.

Mai multe