Şase moduri în care Jojo elimină stresul în timpul sarcinii

20 iulie 2016 12:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa, cântăreaţa şi prezentatoarea Cătălina Grama (35 de ani), alias Jojo, a anunţat în urmă cu o săptămână că ea şi Paul Ipate vor deveni părinţi. Vedeta va deveni astfel mamă pentru a doua oară mamă, ea mai având un băieţel dintr-o căsnicie anterioară.

Actriţa nu a avut o sarcină foarte ușoară până acum. Pe blogul personal, Jojo a recunoscut că în primele trei luni s-a luptat cu grețurile, iar acum arsurile la stomac îi dau de cap.

Cum foarte multe femei o urmăresc și așteaptă sugestii din partea ei, Jojo a dezvăluit cu reușește să evite stresul în această perioadă, protejându-se pe sine, dar mai ales bebelușul pe care îl poartă în burtică.

„Dragilor, sunt într-un moment al vieţii mele în care mă simt, cu adevărat, binecuvântată!  Sunt împăcată cu mine, încântată de tot ce mi se întâmplă, de fiecare mişcare fină pe care o simt în burtică. Fericire e cuvantul cel mai potrivit, deşi simt că nu transmite suficient de mult. Recunosc, am fost stresată cu sarcina, am avut stări de greaţă şi m-am simţit foarte rău în unele zile, aşa cum v-am mai povestit, însă, am învăţat ca este important să las stresul la o parte şi să mă bucur de aceste momente.

Mai multe