Şase plângeri la CNA după înmormântarea Mărioarei Zăvoranu

20 aprilie 2015 18:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Weekend-ul care a trecut a fost unul extrem de agitat pentru Oana Zăvoranu. Moartea mamei sale a fost prilejul realizării unei transmisiuni live a evenimentui, unul ce ar fi trebuit să rămână privat.

Moda înmormântărilor în direct lansată de Dan Diaconescu a atins un nou nivel în special duminică, când oamenii s-au îmbrâncit într-o ambuscată creată la porţile cimitirului "Eternitatea" din Bucureşti. Având semnat un contract de exclusivitate cu un trust tv, Oana a dat ordin forţelor de securitate privată angajate să închidă porţile cimitirului. Duminică după ora 13, când creştinii obişnuiesc să meargă să aprindă o lumânare la căpătâiul celor decedaţi, aceştia s-au trezit că nu pot face acest lucru, din ordinul Oanei Zăvoranu.

Lucrurile au degenerat rapid şi cei prezenţi s-au încăierat, fiind necesară intervenţia poliţiei, care s-a autosesizat după ce a urmărit secvenţele la televizor. Acest întreg episod petrecut duminică, dar şi filmările de vineri şi sâmbătă difuzate de cei cu care Oana Zăvoranu avea contract a stâns potrivit paginademedia.ro şaşe plângeri la CNA, acestea fiind înregistrate doar luni.

Mai multe