Scandal imens la Survivor 2021, după ce doi colegi au sărit să-l bată pe războinicul Albert. Fanii emisiunii au făcut sesizare la CNA

7 mai 2021 13:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandal imens la Survivor! Fanii emisiunii s-au revoltat pe rețeaua de socializare și au făcut sesizare la CNA. Totul a pornit de la faptul că Sorin, de la Războinici, și Sebastian, de la Faimoși, l-au atacat pe rând pe Albert. Faimosul l-a trântit la pământ, în timp ce colegul său de echipă l-a înjurat și l-a amenințat că-i dă un pumn în gură.

Dintr-o emisiune sportivă, Survivor, difuzată de joi până duminică, de Kanal D, s-a transformat într-un câmp de război. Iar unii dintre concurenți nu se luptă doar pentru a câștiga puncte, ci au ajuns să se agreseze fizic.

Survivor 2021. Sebastian Chitoșcă către Albert Oprea: ”Fraiere, de azi nu mai vorbești cu mine”

În emisiunea de aseară, 6 mai, au fost date pe micul ecran imagini în care Albert Oprea a fost trântit la pământ de Sebastian Chitoșcă, după ce războinicul luase punctul în fața faimosului, în meciul pentru recompensă.

A început apoi o rafală de injurii la adresa lui Albert, care i-a reproșat că-i bagă mâna-n gât.

”Milogule, ești cel mai fals de aici. S-a aruncat pe jos. Ce e teatrul ăsta? Ce te arunci ca sirenele pe aici? Femeie obosită! Te mai iau o dată, că nu-mi e frică că-mi face ceva. Fraiere, de azi nu mai vorbești cu mine!”, i-a strigat Sebastian.

Survivor 2021. Sorin Pușcașu către Albert: ”Îți dau un pumn în gură de aici rămâi”

La scurt timp după acest episod, Sorin Pușcașu s-a luat și el de Albert. ”Îți dau un pumn în gură de aici rămâi”, l-a amenințat, supărat că Războinicii au pierdut jocul de recompensă. Asta în condițiile în care Sorin a stat pe bancă.

Aceste scene difuzate de Kanal D i-a scos din minți pe fanii Survivor, care s-au îndemnat unii pe alții să facă sesizare la CNA.

”Vă rog semnați sesizarea la CNA împotriva amenințărior pe care Sorin le adresează. Așa comportament cu amenințări de pumni nu-și au locul la televizor, unde se pot uita și copiii. Nu au ce învăța de la agresorul Sorin”, a scris un fan pe pagina de Facebook a emisiunii.

În plus, mulți dintre urmăritori le cer producătorilor să-i elimine din competiție pe Sebastian și pe Sorin.

În seara aceasta, de la ora 20.00, la Survivor va avea loc primul joc pentru imunitate al săptămânii. Albert a ieșit opt săptămâni la rând favoritul publicului, ceea ce i-a scos din minți pe coechipieri.  

Citește și: 

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

SURVIVOR 2021. Ce s-a întâmplat cu fețele lor? Un medic explică problemele cu care s-au ales Faimoasele și Războinicele

Mai multe