Scandal la Ferma Vedetelor între soția lui Andrei Duban și Diana Dumitrescu

7 martie 2018 22:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

La Ferma Vedetelor s-au încins apele între Grațiela Duban și Diana Dumitrescu. Grațiela a fost desemnată fermierul săptămânii, drept pentru care, ea a ales doi servitori, pe Diana Dumitrescu și pe Cosmin Natanticu. Iar din acel punct a fost doar o mică distanță până la o adevărată ceartă.

Cele două nu și-au spus lucrurile în față, însă separat, au avut foarte mult curaj. „Eu nu cred că ea vrea să plece acasă, dimpotrivă. E așa, o strategie de-a ei”, a spus Andrei Duban în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Diana Dumitrescu nu a rămas nepăsătoare și a reacționat.  „Pentru Grațiela e și un pic de satisfacție, ea vrea să fie delicată și drăguță, dar nu e. Chiar dacă plec acasă, eu nu las totul la întâmplare. Eu las cărțile făcute pentru mai departe.”, a spus Diana.

Următoarea zi, Diana Dumitrescu s-a plâns că nu mai poate curăța pentru că i se face rău, iar Andrei Duban nu a iertat-o. 

„Pur și simplu, am refuzat să fac ceva ce îmi face rău. (…). Nu poți să te p#$@ pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă, mai bine să spună că sunt nesimțită, decât proastă. (…). Da, frate, sunt mai a dracu, pentru că m-am săturat să fiu călcată în picioare de toată lumea. Nu vreau empatia tuturor și nici nu vreau să fiu plăcută de toți”, a reacționat ea.

„Diana a împins azi discuția la limită. A făcut niște gesturi foarte urâte, nu știe să își gestioneze reacțiile.”, a replicat Andrei Duban.

Mai multe