Scandal monstru în direct! Măruţă nu le-a mai făcut faţă invitaţilor

4 iulie 2014 18:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scadalul dintre Mioara Lincan, fiica ei, Paula şi soţul acesteia, Mexicanu', a continuat şi astăzi în emisiunea "La Măruţă".

Ultimele ediţii ale emisiunii "La Măruţă" au fost dedicate interpretei Mioara Lincan şi fiicei acesteia, care au venit în platou pentru a-l face cu ou şi cu oţet pe Mexicanu, după ce au aflat că acesta a avut o amantă. Ca de obicei, jignirile au curs de ambele părţi, apogeul fiind plecarea Paulei Lincan din emisiune.

În tot acest scandal, Mioara pare să-l înţeleagă cel mai bine pe ginerele său, căruia îi scuză infidelitate pe motiv că e... bărbat. Nemulţumirea ei e însă alta.

"De câte ori greşea, Marian venea la mine şi îşi cerea iertare. Eu nu vreau ca ei să se despartă, dar aş urechea-o pe ea. Bărbatul e bărbat, căţeaua e de vină, că ridică coada. El e un bărbat cu doi copii, ea (n.r amanta) nu s-a gândit la asta? Paula nu mai vrea să îl primească. Eu am insistat mereu ca ei să se împace. Până divorţează, el e tatăl nepoţilor mei", a spus interpreta, în direct.

Paula însă nu se lasă şi susţine că nu se va împăca niciodată cu soţul ei. "Mie mi-a recunoscut că a avut o relaţie cu Ana Maria. Nu mă împac cu Mexicanu nici dacă se tăvăleşte pe jos. Problema e că el s-a culcat cu o fată de vârsta băiatului lui", a mărturisit ea, nervoasă.

Pentru că ambele părţi au ridicat tonul ca să-şi facă auzit punctul de vedere, Măruţă s-a văzut nevoit, şi el, să ţipe. Emisiunea s-a transformat într-un adevărat circ, presărat cu jigniri şi urlete, dar, din fericite, a avut o întârizeze de câteva secunde, pentru a se putea cenzura înjurăturile.

Mai multe