Scandal monstru între fosta şi actuala lui Mărculescu: "Samira a fost prostituată"

28 ianuarie 2015 23:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Stela, actuala iubită a lui Costin Mărculescu şi Ela, fosta lui soţia, s-au înjurat ca la uşa cortului miercuri seara, în emisiunea de la Antena 1.

Cele două femei s-au dat în stambă şi au început să se înjure, fiind nevoie, la un moment dat, să li se închidă microfoanele pentru ca emisiunea să poată continua.

Totul a pornit, se pare, în momentul în care Ella, cea care este încă soţia lui Mărculescu, a declarat că actuala lui iubită a fost prostituată.

"Această Stela e din Timişoara şi ştiu că a profesat ca şi prostituată. Copilul ei nu seamănă cu Costin, dar eu m-aş bucura enorm să fie al lui. E un copil reuşit, dar eu nu cred că el lui.Nu am divorţat nici până acum pentru că Mărculescu nu s-a prezentat la notar. El nu vrea să divorţeze de mine", a "tunat" bruneta, foarte nervoasă.

Nici Samira nu s-a lăsat mai prejos. Actuala iubită a Costin şi-a spus, şi ea, punctul de vedere.

"Aşa împuţită cum sunt, sunt femeie şi sunt mamă. Vreau să-mi spună ce bărbat m-a avut şi cine m-a plătit pe mine. Pune-ţi silicoane în creier, că ai probleme cu bibilica. Ţi-ai bătut joc de Costin, dar nu îţi baţi joc de mine. Eşti un gunoi! Tatăl meu se va ocupa de tine personal, inculto ce eşti! I-ai mâncat banii şi creierii lui Costin", a spus Samira, mama copilului lui Costin Mărculescu.

Mai multe