Scandal monstru! Simona Traşcă, vânătă după ce a fost hărţuită în club

28 septembrie 2016 10:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

A ieşit de trei ori în oraş anul acesta, dar ultima dată a fost cu ghinion. Simona Traşcă a fost la petrecerea burlăciţelor, dar a plecat acasă plină de vânătăi după un scandal monstru cu un bărbat care a îmbrăncit-o şi a hărţuit-o toată seara. Deşi a trecut o lună de la incident, blonda abia acum s-a decis să facă totul public, disperată că a primit ameninţări.

Simona Traşcă nu are noroc în dragoste nici după ce şi-a tunat posteriorul. Deşi blondina stârneşte pasiuni în rândul bărbaţilor, starleta este extrem de pretenţioasă, iar la ultima ieşire în oraş a păţit-o rău. Un bărbat a încercat toată seara să o agaţe într-un club şi pentru că ea nu i-a răspuns avansurilor, a împins-o peste masa pe care se aflau paharele şi sticlele de băutură.

"Eram numai fete la petrecerea burlăciţelor şi am ieşit să ne distrăm. Toată seara un tip de la o masă alăturată am simţit că îmi dă târcoale. trecea pe lângă mine şi voia să mă atingă, genul libidinos. Spre finalul petrecerii când a prins tupeu după ce a consumat alcool a venit la mine ca să mă ia în braţe. Eu i-am spus să nu pună mâna pe mine, iar el m-a împrins. Am spart tot ce era pe masă. 

Nici măcar nu mi-am dat seama pe moment că m-am lovit atât de tare. Am avut o vânătaie şi pe mână, dar pe picior am fost cel mai rău. Dacă el nu mă ameninţa pe Facebook, nu vorbeam, dar nu se mai poate. Am vrut să-mi scot certificat medico-legal, dar acum e prea târziu. Nu ştiu decât că îl cheamă Fane. Şi atunci în club i-am făcut reclamaţie la bodyguard, dar îl cunoşteau toţi, pentru că are bani şi e şmecher, şi nu a păţit nimic", a spus blonda la Antena 1.   

Nu este pentru prima dată când Simona Traşcă intră în bucluc la petreceri. Blonda a plecat de mai multe ori cu scandal de la cluburi. 

Mai multe