Scandalagiul de la tv este vânzător model

20 noiembrie 2016 20:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

David Puşcaş (20 de ani), fiul adoptiv al Luminiţei Anghel (48 de ani), şi-a dorit o carieră în televiziune, însă, din cauza trecutului deloc ortodox, presărat cu scandaluri, dar şi cu petreceri de pomină, a rămas pe bară. S-a consolat, pe moment, cu un loc de muncă într-un magazin de încălţăminte.

Sătul să mai fie arătat cu degetul şi să cerşească bani de la mama sa adoptivă, David Puşcaş şi-a luat inima în dinţi şi s-a angajat, recent, ca vânzător la un magazin de genţi şi încălţăminte, din Mall Park Lake. Salariul nu este foarte mare, de doar 1.500 de lei, însă tot e bine decât deloc. Din dorinţa de a-i testa răbdarea, dar şi calităţile de vânzător, reporterul Click! s-a prezentat vineri, în jurul orelor 18.00, la magazin, ca simplu client. Surprinzător, deşi iniţial pe chipul său se citea tristeţea, iată că, odată abordat de noi, un zâmbet larg i-a apărut pe chip. S-a străduit să ne ajute cu modelele şi cu mărimea dorite, căutând printre cutiile imense de cizme, pentru a ne face pe plac. 

Dacă alţi vânzători deja se enervează dacă le ceri şi cel de-al doilea model, iată că David nu s-a supărat. Mai mult, s-a dovedit a fi şi foarte bine instruit. Ştia pe dinafară toate preţurile, dar şi materialele din care sunt făcute. Plus că ne-a oferit şi sfaturi cu ce anume ţinută se asortează fiecare model de cizmă, cu toc sau fără. Nu am cumpărat nimic, deşi s-a învârtit în jurul nostru ca un titirez, ba chiar îl trecuseră şi apele, ştergându-şi adesea fruntea cu mânecile cămăşii, dar tot amabil a rămas.

La plecare, am cerut doar un burete special de lustruit pantofii. Se pricepea şi la acest produs, explicându-ne la ce foloseşte fiecare produs de întreţinut încălţămintea. Ne-a urat seară bună cu aceeaşi voce timidă şi frecându-şi mâinile de emoţie. Era îmbrăcat foarte curat, iar freza era impecabilă, ba chiar mirosea a parfum fin. Dacă nu l-ai cunoaşte nici n-ai zice că el este fiul lui Luminiţei Anghel, cel care odinioară se farda şi purta peruci colorate. El a susţinut, anul trecut, la tv, că relaţia lui cu celebra mamă s-a deterioriat după ce solista s-a căsătorit şi l-a născut pe Filip. În semn de protest, David s-a apucat de băutură, la şcoală era pus numai pe gâlceavă, iar casa în care se mutase singur arăta ca după bombardament. 

Mai multe