Scandalul cu soţia l-a adus la disperare! Marian Mexicanu a izbucnit în plâns la emisiunea lui Măruţă

2 iulie 2014 19:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când soţia sa, Paula Lincan, a aflat de o presupusă aventură cu o tânără de 22 de ani, Marian Mexicanu nu mai are pace. Nevasta i-a cerut divorţul, care se va finaliza pe 31 iulie, dar i-a mai cerut să vândă casa în care stau, lucru cu care Marian Mexicanu nu a fost de acord.

După o ceartă aprigă cu soacra sa, Mioara Lincan, care l-a făcut cu ou şi oţet şi la înjurat ca la uşa cortului, Marian a cedat nervos în timpul ediţiei de miercuri a emisiunii "La Măruţă".

Cu lacrimi în ochi, acordeonistul, aflat în culise, a promis soţiei şi soacrei că va vinde casa. Deşi nu este de acord cu divorţul şi a spus că nu se vede fără familia lui, va face exact cum vrea Paula.

"Îi vând casa, dacă vrea. Plâng, pentru că nu mai support. Am fraţii care sunt bolnavi. Ea nu s-a gândit la mine. Îi dau în scris. Viaţa fără ea şi copiii mei va fi un coşmar, dar dacă ele asta vor, eu le dau casa. Oricum era să mor ieri, nu mai contează. Mâine îi fac vânzare-cumpărare. Eu am fost un copil amărât, sunt obişnuit cu sărăcia. I-am ajutat pe toţi, dacă ele vor să mă îngenuncheze, foarte bine. Eu am terminat. Mâine mă duc la notar. Îmi iau acordeonul şi plec. Ei sunt mulţi, eu sunt singur, nu are cine să mă apere", a spus Marian.

Paula a vrut să îl asigure că nu va pleca cu banii lui şi că va avea grijă ca el să primească jumătate din banii luaţi pe locuinţă: "Casa va rămâne la copii. Nu e uşor ca aceşti copii să nu poată să se ducă să vorbească cu el. Casa să nu aibă impresia că o iau în mormânt cu mine".

Mai multe