Scandalul divorțului lasă urme pe fața lui Kamara. Cum a apărut la un eveniment

16 februarie 2018 12:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul a început prost pentru Kamara, jumătatea trupei Alb Negru. Solistul se află în plin scandal de divorț cu soția lui, Oana, cu care are și un băiețel în vârstă de 3 ani și 9 luni. La început el s-a afișat cu o altă femeie, însă apoi au ieșit la iveală informații că și Oana a călcat strâmb.

Pe zi ce trece, ies la iveală noutăți despre mariajul lui Kamara. Soţia artistului şi-a recunoscut partea de vină. Tânăra a intrat în lacrimi în platoul unei emisiuni de la Kanal D şi a povestit că i-a fost infidelă soţului. Ea a mărturisit că a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat înainte ca soţul ei să se afişeze cu vreo femeie. "Da, am facut sex cu acel bărbat acesta. M-am întors acasă şi am făcut dragoste cu Kamara. Probabil că ar fi fost normal să ne fi despărţit a doua zi", a declarat Oana la "Wowbiz". 

Scandalul a lăsat urmări și pe chipul lui Kamara, care joi seară le-a susținut pe fetele de la Bambi, la lansarea videoclipului “Iubirea mea secretă”. Solistul părea că doarme din picioare, avea cearcăne adânci și pare că a și slăbit câteva kilograme. Nu a dorit să facă declarații, dar a stat la poze și a evitat, elegant, subiectul divorțului. Kamara și Oana s-au căsătorit în secret, în decembrie 2012, după ce s-au cunoscut pe Internet.

Mai multe