Scandalul Eurovision. Elena Cârstea o jignește grav pe Roxen: "Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?"

7 iulie 2021 9:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Cârstea (59 de ani) face din nou valuri, de data aceasta pe tema Eurovision! Solista, stabilită în SUA de ani buni, a declanșat un scandal monstru, criticând în termeni duri eșecul lui Roxen de anul acesta, din comptiția Eurovision, desfășurată la Rotterdam.

Elena Cârstea a agitat și mai rău apele după eșecul României de anul acesta, de la Eurovision. Cântăreața, stabilită de ani buni peste Ocean, a avut o intervenție dură în emisiunea Marinei Almășan, de la TVR, care a avut ca subiect participarea țării noastre la acest concurs muzical. Elena Cârstea a dat de pământ cu delegația TVR, dar și cu reprezentanta României, Roxen. Solista, care a participat și ea în trecut la selecția națională (2013), a lovit și în casele de discuri, pe care le-a acuzat că promovează cântăreți pe pile.

Elena Cârstea: "Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic"

„Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile, cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic. Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii. Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a comentat Elena Cârstea, nervoasă, în emisiunea Marinei Almășan.

Prezentă la discuție, Liana Stanciu, șefa delegației Eurovision de anul acesta, a explicat că nu ea a fost șef de producție. Eșecul României la Eurovision a fost aruncat, într-un final, în cârca managementului defectuous al TVR, dar și a casei de producție care s-a ocupat de Roxen. Anul acesta, Roxen a reprezentat România la Eurovision cu piesa „Amnesia”. Din păcate, țara noastră nu s-a calificat în finala de la Rotterdam, tânăra artistă ocupând în semifinală doar locul 13.

Citește și:

Eurovision 2015: Voltaj în finală. Elena Cârstea: „Mă duc să-mi tai venele”

Eurovision 2019. «Domnişoara Peony cântă ca pantofii mei!». Elena Cârstea dă de pământ cu câştigătoarea

Mai multe