Scandalul Guță-Trașcă a sărit în aer! Manelistul a tras cocaină pe nas

27 iunie 2014 1:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pamela de România nici nu vrea să audă de Liviu Guță după ce i-a făcut la Sighișoara.

Erau plecați din București pentru o filmare și au pornit cel mai recent război din showbiz, care acum a luat o întorsătură de 90 de grade. În acestă deplasare a lui Liviu Guță și a Pamelei de România, cel dintâi ar fi prizat o “porție” de cocaină, apoi i-ar fi oferit și acesteia un pic. Scandalul a pornit de la faptul că Liviu Guță petrecea echipa de filmare în restaurantul hotelului, iar din cauza băuturii, spiritele s-au încins, iar el ar fi fost pus pe căutat certuri. De pe holul hotelului, acesta ar fi auzit pe cineva care l-ar fi înjurat, din camera Simonei. Din cauza băuturii, acesta a fugit pe scări, a spart ușa camerei de hotel în care stătea Pamela numai ca să se urce peste ea în pat și să-i pună mâna la gură.

Simona Traşcă este acum mai hotărâtă ca niciodată să-l facă pe manelist să plătească pentru gestul său, aşa că i-a făcut plângere la poliţie.

"El a venit şi mi-a spus de mai multe ori că mă iubeşte, dar nu i-am dat atenţie. Guţă minte și nu suport asta. A tras cocaină pe nas şi m-a invitat la baie să prizăm împreună. I-am făcut plângere penală la care nu voi renunţa sub nicio formă. Vreau daune şi să recunoască public că ceea ce s-a întâmplat e adevărat", a declarat Simona Traşcă pentru Antena 1.

Mai multe