Scandalul pe melodie continuă. Gabi Luncă o așteaptă din nou la tribunal pe Loredana Groza

19 ianuarie 2017 19:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

În 2012, anul în care Loredana Groza a lansat albumul “Agurida”, Gabi Luncă a observat că pe CD apare o melodie dintre ale ei, “Într-o zi la poarta mea”, pe care Lori a renumit-o “Cip-cirip” și a reinterpretat-o în variantă modernă. “Regina muzicii lăutărești” spune că Loredana nu i-a cerut permisiunea pentru a-i prelua piesa.

Anul trecut, instanța i-a dat câștig de cauză Loredanei, iar solista de muzică de petrecere ar fi trebuit să-i plătească aproximativ 12.000 de euro, mare parte fiind cheltuieli de judecată. Cu toate acestea, Luncă a contestat decizia, iar luna aceasta, în 25 ianuarie, o așteaptă la tribunal pe Lori.

Joi, 19 ianuarie, Gabi Luncă a mers la "Teo Show", unde a povestit că nu abandonează lupta. Cântăreața e "foc și pară" că Loredana nu i-a cerut voie să-i cânte piesa, căci, spune ea, i-ar fi oferit-o cu mare plăcere.

“O țară întreagă știe că eu nu am mințit. Să-mi arate mie cineva că am mințit eu. Și mai ales pe post. Piesa asta îmi aparține din cap până-n picioare. Eu am auzit-o la un lăutar, la vioară, și eu i-am făcut “floricelele”. Ca să cadă Loredana de rușine, deși eu nu am nimic cu ea, o iubesc, o cântă la fel ca mine. De ce mai spune că a auzit-o la Romica Puceanu, în '82, că eu o cant în '73, dacă nu o cântă ca Romica?” Loredana nu are nici cât negru sub unghie altceva decât cum am cântat eu.”

Mai multe