Scene de amor „sălbatic” în episodul de joi „La TV”

8 iunie 2016 18:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

În episodul „La TV” difuzat joi (9 iunie), la Prima TV, de la ora 22.30, actorii au îmbinat utilul cu plăcutul. Aflați într-un teambuilding, s-au distrat pe cinste și s-au lăsat duși de val, așa că atmosfera s-a încins foarte repede...

Echipa a filmat la Olănești secvențe exterioare, noaptea în pădure, lângă un foc de tabără, unde multe lucruri se pot întâmpla. Un teambuilding care nu a fost lipsit de peripeții, așa cum povestește Grig Chiroiu: „A fost destul de frig și, la un moment dat, am încins și-un foc de tabără și am mai băut și un vin fiert, așa, ca să ne intrăm în stare, că doar asta e tema scenariului: teambuiding cu ciuperci, halucinogene desigur! Și am fost din ce în ce mai veseli și mai puși pe șotii, am făcut tumbe prin căpițe, am fost în pădure-n foișor, unde poate face amor... Uups? Am dat prea mult din casă”.

S-a lăsat cu multe pupături

Raluca Guslicov, interpreta textierei Raluca, povestește și ea cum a fost la filmări: „La Olănești este un peisaj superb, unde te poți aștepta la orice... Filmarea s-a desfășurat într-o atmosferă de tabară, am muncit împreună, am mâncat împreună... De fapt, și scenariul tot pe acolo te duce, o emisiune în aer liber, cu întâmplări neprevăzute. Am avut de filmat și câteva secvențe de amor... sălbatic, de comedie, altele pur și simplu de pregătire a emisiunii în natură, cu distracția aferentă”.

Mai multe