Scene fierbinți! Daniela Crudu și iubitul au confundat plaja cu dormitorul

7 august 2018 12:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Weekend aglomerat pe Litoral, unde turiștii s-au bucurat, în sfârșit, de plajă fără nori și stropi de ploaie. În Mamaia a fost plin de cupluri celebre, care s-au simțit pe șezlong ca în propriul lor pat. Printre acestea, și Daniela Crudu, care s-a sărutat non stop cu noul ei iubit.

Sâmbătă, la Mamaia, am avut parte de spectacol sexy pe o plajă de fițe din stațiune. Daniela Crudu (29 de ani), care azi, 7 august, va pleca în Madascar, pentru reality-show-ul “Ultimul trib” (Antena 1), şi-a luat “la revedere” într-un mod romantic de la iubitul ei, un tinerel tatuat din cap până-n picioare.

Cei doi s-au îmbrăţişat, s-au sărutat pasional, s-au mângâiat, uitând pesemne că sunt în mijlocul turiştilor şi nu în propriul dormitor.

La fel de generoase cu gesturile tandre au fost şi “Bambinele” Raluca şi Denisa Tănase, care s-au aflat pe Litoral cu partenerii lor, dar pe plaje diferite. Denisa Tănase s-a hârjonit în apă cu Mircea Brânzei, patronul unul lanţ de centre de fitness şi înfrumuseţare, iar sora ei a stat minute bune îmbrăţişată, la mal, cu iubitul ei, un tânăr afacerist pe nume Emil.

Mai multe