Schimbare de look pentru Nicoleta Luciu! Vedeta a ajuns din nou pe masa de operație

26 ianuarie 2017 15:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu a simțit nevoia unei schimbări și a apelat la un specialist pentru o altă culoare de păr. Vedeta și-a vopsit podoaba capilară într-o altă nuanță, mult mai aprinsă și, din brunet a devenit roșcată. Azi, Luciu s-a supus și unei intervenții chirurgicale.

Nicoleta Lucriu și-a surprins fanii azi, pe care a ținut să-I anunțe că va face o nouă intervenție chirurgicală, din dorința de a arăta fabulous. Deși, fostul iepuraș Playboy n-a precizat despre ce operație este vorba, a lăsat să se înțeleagă că este vorba despre una estetică la un renumit medic.

”Astăzi am venit pentru o nouă intervenţie. La ora 07:00, m-a trimis să fac analize, multe analize. O să vedeţi ce o să facă. Am emoţii! În câteva minute intru în operaţie. Vă ţin la curent cu rezultatele. Noi suntem pregătiţi să intrăm în sala de operaţii. O să vedeţi o transformare spectaculoasă de care noi, femeile... Noi, femeile, ne dorim mereu să arătăm bine”, a precizat Nicoleta Luciu într-o filmare în direct de la clinică, pe pagina sa de Facebook. 

Mai multe