Schimbare de ultimă oră cu emisiunea lui Cătălin Măruţă

2 aprilie 2015 13:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emisiunea pe care Cătălin Măruţă o prezintă la Pro TV are un nou interval de difuzare. Asta după ce, în urmă cu doar o săptămână, show-ul fusese deja mutat pe un alt interval orar.

Emisiunea lui Cătălin Măruţă trece printr-o nouă schimbare, la doar o săptămână după ce i s-a modificat programul de transmisie.

"La Măruţă", cu o oră în plus

Săptămâna trecută, în grila de programe a Pro TV a intrat un reality-show, "Lecţii de viaţă", în intervalul 18:00-19:00, iar emisiunea "La Măruţă" s-a difuzat de la ora 16:00 la 18:00, cu o pauză de 30 de minute în care se transmiteau Stirile Pro TV.

Audienţele slabe ale noii producţii au determinat însă reprezentanţii trustului din Pache Protopopescu să facă o nouă schimbare în program, scrie paginademedia.ro.

Astfel, pe 2 şi pe 3 martie, Cătălin Măruţă va fi în direct de la ora 16:00 la 19:00 (cu o pauză de 30 de minute), acoperind astfel intervalul în care se difuza reality-show-ul.

Deocamdată, nu se ştie dacă acest program va fi şi Săptămâna Mare sau dacă "La Măruţă" va reveni la programul avut înainte, 17:30-19:00.

Măruţă, bătut constant de Simona Gherghe

Emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1, Acces Direct, a fost peste emisiunea "La Măruţă" în lunile decembrie, ianuarie şi februarie. Reprezentanţii Pro TV au decis, din acest motiv, să introducă reality-show-ul "Lecţii de viaţă" pe intervalul 18:00-19:00, în care se difuza şi emisiunea Simonei Gherghe. Mişcarea s-a dovedit însă neinspirată, deoarece audienţele pe acest segment orar au scăzut foarte mult.

Mai multe