Schimbare spectaculoasă de look pentru Cristi din Banat, cântăreţul care a făcut senzaţie pe internet

5 noiembrie 2014 18:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost luat în râs de mulţi, artistul care aruncă cu petale de flori în mare, în videoclipul ce face senzaţie pe Internet, a venit în România. Cristi din Banat trăieşte de opt ani în Spania. El şi-a făcut o schimbare spectaculoasă de look. Şi-a vopsit părul din blond în brunet.

Cristi din Banat a venit în studioul "La Măruţă" şi a cântat acapella piesa "Ca o apă cristalină". Supărat pe Mircea Badea care a făcut misto de el în cadrul emisiunii "În gura presei" cântăreţul a declarat că ia în calcul să-şi rezolve problemele cu omul de televiziune în instanţă. 

"Am văzut că omul ăsta a făcut mişto de videoclipul meu. Clipul a fost filmat pe o plajă din Spania şi a fost ideea unui regizor spaniol. Eu cred că oamenii care vorbesc aşa sunt înapoiaţi. Videoclipul nu a costat nici mult, nici puţin. A fost o sumă", a spus cântăreţul la Pro tv.  

Cristi din Banat este originar din Lovrin, un sat de lângă Timişoara şi a plecat din România de opt ani. "În Spania, cânt pentru comunitatea de români şi am acolo o mică afacere. Lumea mă confundă cu Fuego. Eu nu o să ajung la nivelul lui, nici nu-mi doresc asta", a completat Cristi din Banat. 

Mai multe