Schimbări de ultimă oră la Antena Stars. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Majda Aboulumosha și cu Andrei Ștefănescu

7 aprilie 2020 14:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Primăvara aceasta se va încheia cu mari schimbări, pe plan profesional, pentru Majda Aboulumosha. După ce a fost colegă de platou timp de doi ani cu Cristi Brancu, la emisiunea "Agenția VIP", frumoasa mulatră a primit vestea că va avea un alt proiect.

Majda Aboulumosha (32 de ani) are parte de schimbări în plan profesional. Tot la Antena Stars, ea va fi distribuită într-un proiect ambițios, alături de Andrei Ștefănescu, solistul trupei Alb Negru, despre care Click! a anunțat aici că nu va mai prezenta matinalul alături de Nasrin Ameri. "Dragii mei, vă mulțumesc mult că-mi sunteți alături, că mă susțineți și îmi doresc să fiți în continuare. De mâine încep un nou proiect alături de Andrei Ștefănescu, pe care îl respect și sunt convinsă că o să facem tot posibilul să vă aducem zâmbete, informații noi și autenticitate", a scris Majda pe Facebook.

Fiica Majdei a împlinit 8 anișori

Astăzi (7 aprilie), fosta actriță, care a făcut furori în telenovelele de la Acasă Tv, are un motiv și mai mare de sărbătoare, pentru că este ziua fiicei ei. Jaqueline împlinește 8 anișori. Vedeta a făcut o postare emoționantă, alături de cateva poze cu sărbătorita. "La mulți ani, păpușica mea! Ora 10:55 este o oră specială pentru mine! Atunci ai venit tu pe lume, copila mea. Te-am dorit de când eram mică, cam de vârsta ta eram când mi-am spus <<eu când o sa fiu mare o să mă fac mamă>> și m-ai făcut! De atunci, viața mea s-a schimbat și ii mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru tine. Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea", a scris Majda pe Instagram și Facebook.

Frumoasa mulatră este un exemplu, pentru că își crește copilul singură și muncește foarte mult pentru a-i asigura o copilărie fericită. Majda a avut o relație cu cântărețul Yolo. Povestea lor a ţinut doar 6 ani, dintre care 3 de mariaj, iar în 2016 actriţa, cunoscută publicului din telenovelele de la Acasă TV ("Regina", "Iubire şi onoare"), a divorțat în faţa notarului.

Citește și:

Cum s-a apucat Majda Aboulumosha de făcut dulciuri: «La mine în bucătărie miroase zilnic a sărbătoare»

Şi-a pus silicoane la două luni după ce a divorţat

Mai multe