Schimbări în grila Kanal D! Noi sezoane “Se strigă darul!” și “Roata Norocului”, din această lună!

17 mai 2018 8:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luna mai vine cu schimbări notabile în grilă Kanal D. După finala “Exatlon”, ce va avea loc miercuri (23 mai), în direct, de la ora 19:45, telespectatorii vor avea parte de noi sezoane ale emisiunilor “Roată Norocului” și “Se strigă darul”. Şi fanilor serialelor turcești li se pregătesc surprize. Ei se vor bucură de o "porție" generoasă din serialul “Dragoste și ura”, acesta urmând a fi difuzat cinci zile pe săptămâna, în Prime Time.

Surpriză din această săptămâna începe pentru pentru fanii show-ului “Exatlon”. Vineri (18 mai) de la 22:30, România va întâlni Columbia, în ultimul meci internațional al producției care a cucerit milioane de români.

Sâmbătă (26 mai) de la ora 20:00, Mihai Mitoşeru și Dianna Rotaru vor da startul nunților fabuloase din România, cu noul sezon al show-ului “Se strigă darul!”, aceasta fiind prima ediţie în această formulă. Locuri magice, petreceri de pomină, tradiții și obiceiuri inedite, cântec și voie bună promit producătorii show-ului. 

Noul sezon “Roată Norocului” ia startul duminică (27 mai) la ora 20:00. Emisiunea concurs aduce premii substanţiale. În cele opt sezoane difuzate, valoarea totală cumulată a fost de peste jumătate de milion de Euro. Cele mai iubite vedete autohtone vor învârti Roată Norocului duminică de duminică, de la ora 20:00, în beneficiul unor familii greu încercate de viață.

Începând din 28 mai, de la ora 20:00, serialul turcesc “Dragoste și ura” va putea fi urmărit de luni până vineri, în fiecare seară, spre bucuria fanilor producției.

Mai multe