Se bat pentru 100.000 € la Ştefăneşti după 44 de zile în Filipine
Decorul exotic din Filipine nu le-a făcut misiunea mai uşoară concurenţilor de la “Supravieţuitorul”: s-au chinuit să-şi procure hrana, să câştige probele extenuante şi să avanseze în competiţie. Pe cei trei finalişti, desemnaţi luni aseară, îi despart doar câteva ore de premiul cel mare, care va fi înmânat marţi (22 noiembrie), în direct, la studiourile PRO TV din Ştefăneştii de Jos.
După 44 de zile de stat în sălbăticie, după ce au făcut foamea şi au dormit sub cerul liber, cei 18 concurenţi vor afla marţi cine va fi desemnat unicul supravieţuitor şi posesorul cecului de 100.000 €.
Cei rămaşi în joc sunt doar trei, şi anume Iulian, Otniela şi Lucian, care au făcut faţă “războiului” şi încercărilor din semifinala de luni. Ei trei “se vor bate” pentru marele trofeu în finala de azi, transmisă în direct de Pro TV de la 20.30.
Prezentatorului Dragoş Bucurenci (35 de ani) i se vor alătura toţi concurenţii care au ieşit, pe rând, din emisiune. Filmările se vor desfăşura în studiourile Kentauros, din Ştefăneştii de Jos (judeţul Ilfov), acolo unde se înregistrează şi “Vocea României” sau “Românii au talent”. Platoul în care va fi filmată marea confruntare a fost gândit să semene cu cel din Filipine, în care avea loc “Consiliul tribal”.
Pentru decor, au fost folosiţi peste 300 de metri pătraţi de iederă, peste 150 de plante exotice, lemn, butaforie. Au fost necesare aproape două săptămâni pentru a construi decorul. Vor exista şi spectatori în gradene, care vin special să-i vadă pe concurenţii deveniţi celebri după participarea la “Supravieţuitorul”. Emisiunea va dura 1 oră şi 15 minute, din cauză că apoi va fi difuzat pe PRO TV meciul din Champions League Sporting Lisabona – Real Madrid. Show-ul a debutat la PRO TV pe 12 septembrie, însă audienţele nu au fost pe măsura aşteptărilor, aproximativ un milion de telespectatori pe ediţie.
– Este din Ploieşti, lucrează ca barman şi are 24 de ani– “După despărţirea părinţilor, eu şi fratele meu am rămas cu mama. Nu ne-a fost uşor, am simţit lipsa unui părinte, însă cred că orice întâmplare proastă are şi o parte bună. Cele mai importante calităţi sunt punctualitatea, sinceritatea”.
– Este din Râşnov, Braşov, practică săriturile cu schiurile şi are 18 ani– “În copilărie, evenimentul care m-a marcat cel mai mult a fost când am câştigat primul concurs din cariera mea, la abia două săptămâni de la începerea acestui sport. Am simţit în momentul acela că sunt cel mai bun”.
– Este din Bucureşti, are 27 de ani şi lucrează ca make-up artist– „Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios. Consider că o parte negativă a copilăriei mele e faptul că am fost foarte răsfăţată”.