Se încing spiritele la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu, șocată de apariția uneia dintre concurente: „Puiule, e nenorocire!”

9 septembrie 2021 21:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Debutul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” ce a avut loc aseară, la Kanal D, un adevărat spectacol al formării în materie de stil și atitudine pentru aspirantele la titlul de cea mai stilată celebritate din România, le-a înfățișat telespectatorilor, pentru prima dată, pe concurentele acestui sezon.

Emisiunea, difuzată de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, le înfățișează telespectatorilor pe cele 9 concurente și, totodată, îi face părtași la călătoria lor stilistică.

În ediția din această seară, bătălia estetică ia amploare, concurentele sunt tot mai pregătite să își apere alegerile vestimentare, iar intrigile își fac loc rapid printre acestea.

Unele dintre concurente sunt luate în colimator de jurați, întrucât ținutele nu sunt deloc pe placul acestora; ochiul exersat în ale styling-ului al Ralucăi Bădulescu o face să își arate tranșant nemulțumirea față de outfitul uneia dintre cele 9 concurente.

„Ținuta asta ți-a făcut-o un stilist? Puiule, e nenorocire”, a exclamat șocată Raluca Bădulescu în ediția de joi, 9 septembrie. 

Mai multe