Se încing spiritele la Exatlon. Ce părere are cu adevărat Ion Oncescu despre Giani Kiriță

12 februarie 2018 21:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Competiția Exatlon este una tensionată și asta se resimte și în cadrul relațiilor dintre concurenți. De această dată, Giani Kiriță a fost ciritcat de Ion Oncescu pentru faptul că se comportă ca un lider, deși el ar avea nevoie de unul.

Ion Oncescu a fost nominalizat pentru a treia oară la elimineare, iar acest lucru l-a făcut să reacționeze fără să se abțină, așa cum a declarat Giani. 

"Nu am mai avut dialog cu ei pana la Arena, este foarte ciudat. Nominalizarea lor nu m-a surprins, nu e prima data. Toti s-au schimbat aici, s-au schimbat oameni care nu au avut legatura, acum au devenit prieteni. Este o tipografie, cine a tipat mai tare ala a fost ascultat.Giani este un lider care are nevoie de un astfel de lider. Pe mine ma scoate din sarite. Felul in care tipa ma enerveza. Este ilogic", a declarat Ion Oncescu.

Giani a mărturisit că el crede că Ion Oncescu a declarat acele lucruri din cauza faptului că-i este frică pentru că a fost nominalizat de trei ori spre eliminare și și-a pierdut interesul în cadrul concursului.

"El intr-o luna si jumatate este total neimplicat in echipa. Daca a fost nominalizat de 3 ori ar trebui sa-i dea de gandit", a declarat Giani in editia de luni, 12 februarie.

Mai multe