Se mărită iarăși Andreea Marin? Imaginile au dat-o de gol

15 mai 2018 11:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin este, de o vreme încoace, fericită peste măsură. Și nici nu ar avea de ce să nu fie așa, având în vedere că iubește și este iubită, are o fiică minunată, par partea profesională îi merge din plin.

Plecată într-o vacanță în Malta, Andreea Marin pare să radieze de fericire parcă mai mult ca niciodată. Iar motivul poate fi observant într-una dintre multele fotografii pe care le-a postat pe contul ei de socializare de-a lungul perioadei petrecute acolo. Mai exact, într-o poză, fosta ”Zână a surprizelor”, cu un zâmbet larg, stă într-o poziție în care pare să își dorească să arate că are o bijuterie cu totul și cu totul deosebită pe inelarul mâinii drepte. Mai exact un inel din aur, cu o pietricică, un inel care seamănă extreme de mult cu o bijuterie care, de obicei, se dăruiește în momentul ueni cereri în căsătorie, fiind simbolul logodnei.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, consului României în Libia și este răsfăţată de acesta cu vacanţe luxoase, bucurându-se împreună de peisaje minunate şi de clipe de iubire.

Mai multe