Se pregătește Mihai Mitoșeru să devină tătic? «Eu vreau fată, Mihai ar vrea băiat»

8 august 2018 23:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noemi, soția lui Mihai Mitoșeru, unul dintre prezentatorii emisiunii „Se strigă darul!”, a anunțat că ea și partenerul ei se gândesc serios la întemeierea unei familii, dorindu-și amândoi copii. Deși cuplul nu a apucat încă să organizeze cununia religioasă, cei doi sunt deja căsătoriți civil și nici nu-și mai pun problema nunții în viitorul apropiat. Dacă inițial Noemi dorea copii abia după ce fericitul eveniment ar fi avut loc, acum aceasta a dezvăluit că dacă se întâmplă să rămână însărcinată acest lucru va fi o binecuvântare și o va primi ca atare.

Noemi Mitoşeru şi-a schimbat total părerea în ceea ce privește nunta dintre ea și Mihai și a anunțat că se simte pregătită să devină mămică, chiar dacă nu a apucat încă să îmbrace rochia de mireasă. Dacă până acum era împotriva aducerii pe lume a unui copil înainte de nuntă, acum Noemi așteaptă acest miracol oricând se va întâmpla. Invitată în cadrul emisiunii „Cool Summer Night” de la Antena Stars, Noemi Mitoşeru a povestit despre viața de familie pe care și-o dorește alături de partenerul ei, Mihai Mitoșeru. 

„Am dispărut o perioadă de timp deoarece lumea ştie prin ce perioadă am trecut eu. A fost o perioadă dificilă din viaţa mea. (...) Eu am avut o chestie: am zis că fac cununia religioasă şi abia atunci (să facă un copil n.r). Acum am zis aşa: dacă vrea Dumnezeu eu nu mai sunt împotrivă acum. Am zis că până la urmă în ziua de azi nu mai e ca înainte. Suntem de doişpe ani de zile împreună. Când o vrea Dumnezeu se va întâmpla. (...) Nu cred că o să mai port acea rochie de mireasă. S-ar putea să îmi iau alta. Nu ştiu dacă s-a demodat... Eu nu am mai stat să mă gândesc deloc la nuntă. Poate se întâmplă ceva doi în unul. Habar nu am! E prima oară când spun la televizor asta”, a declarat Noemi Mitoşeru. 

În timp ce ea și-ar dori o fetiţă, prezentatorul tv și-ar dori un băiețel, așa cum Noemi a mărturisit. „Eu vreau fată, Mihai ar vrea băiat. Eu am o verişoară care are gemeni. Ideea e să ne şi întâlnim. Nu prea ne mai permite timpul. Când prindem câteva zile libere împreună fugim. În ianuarie plecăm în Thailanda. Să vedem. Vom sta două săptămâni. E prima vacanţă pe care o organizăm”, a mai adăugat soția lui Mitoşeru. 

De ce au amanat Mihai și Noemi nunta

Anul trecut a fost unul dificil pentru Mihai, întrucât şi-a pierdut tatăl, cu foarte puţin timp înainte să facă nunta cu Noemi, cu care şi-a oficializat relaţia în decembrie 2015. Noemi şi Mihai urmau să ajungă în faţa altarului pe 24 septembrie 2017 şi să facă o nuntă grandioasă  la ”Le Chateau”, însă circumstanțele nefericite le-au împiedicat planurile. 

Mai multe