Se vaccinează sau nu Dan Bittman împotriva Covid-19? “O să văd și eu ce se întâmplă”

29 ianuarie 2021 14:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul trupei ”Holograf” șochează din nou! Încă de la începutul pandemei de Covid-19, Dan Bittman a făcut declarații năucitoare despre coronavirus, îndemnând oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități. Cum suntem deja în a doua etapă a campaniei de vaccinare anti Covid, toată lumea a vrut să știe dacă Bittman se va imuniza și el.

Dan Bittman a ajuns chiar până acolo, încât s-a blestemat să moară și el de Covid-19. Pentru acest lucru, fanii lui l-au taxat serios și mulți l-au criticat dur pe coronascepticul Dan Bittman.

Cum suntem deja în a doua etapă a campaniei de vaccinare anti Covid, toată lumea a vrut să știe dacă Bittman se va imuniza și el. 

„Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti Covid, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată fraților nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus! Eu mă iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”,  a spus artistul, la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Dan Bittman: ”Pandemia este o afacere de trilioane de dolari”

Dan Bittman a ținut să precizeze că el crede în existența virusului, dar nu este de acord cu restricțiile autorităților, mai ales că, în opinia sa, pandemia e mai degrabă ”o afacere” de trilioane de dolari. “Eu am spus de la începutul acestei pandemiei, din punctul meu de vedere nu e o pandemie, acest virus nu e letal. Apropo, unde sunt izoletele? Au fost medici care m-au felicitat cum am pus problema. Ei nu pot  să vorbească, pentru că sunt obligați să promoveze virusul. Ați uitat că-n martie ne spălam și dinții cu dezinfectanți?! E o problemă de bani, de trilioane de dolari. Când sunt alegeri scad din pix cazurile. Puteți să mă băgați de mâine la pușcărie, e crimă cu premeditare ce s-a făcut. Jumătate din oamenii care au murit, au murit cu zile, din cauza testelor fals negative sau pozitive. Sunt vieți pierdute pentru care nu răspunde nimeni!”, a mai spus, revoltat, cântărețul la Xtra Night Show.

Bittman a mai făcut o declarație controversată, privind proveniența virusului. ”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul. Uitați-vă la el, dintr-o dată are interese în China și în laboratoarele ei. Cine poate să creadă că liliacul s-a împrecheat cu nu știu ce șobolan?!”, a  mai spus Bittman.

Artistul consideră că virusul nu este nici pe departe atât de contagios pe cât s-a spus. „Am stat luni de zile în casă, și mie mi-a fost frică. E un virus periculos? A apărut  între timp altă tulpină, la ce e bun atunci vaccinul ăsta? Nu cred că transmit nici unii, nici asimptomaticii, nici simptomaticii. Eu cred în alte chestii. Dar să nu-mi vină mie unul să-mi spună la tv că trebuie să stau în casă de Crăciun! Asta e prea mult!”,  adăugat Bittman, la Xtra Night Show. 

Mai multe